Mental træning

Udlev dit fulde potentiale

Dig som helhed..

Lær at have skabe mere plads til dig selv og udfyld den plads med selvkærlig egoisme.

Få mere overskud, større selvværd og tiltro til det at være dig, fordi jeg lærer dig, at skabe bevidste valg i balance mellem alle de aspekter i livet, som er vigtigt for dig.

Som din mentor har jeg mange kasketter og dermed stor viden indenfor sygepleje, sundhed, mentaltræning samt fysisk træning, personlighedstyper, opdragelse, anerkendende pædagogik, positiv reinforcement, mor-livet, skilsmisse, hjertesmerte, sorg, personlig deroute, tvangstanker i form af mad og bakterier, lære af det svære, skabelsen af en ny tilværelse, livet som selvstændig. Jeg bliver dit spejl på vækst, og min viden bringes i spil alt efter, hvor du er i dit liv, og hvor du drømmer om at komme hen. Sammen afklarer vi vejen, og jeg hjælper dig til at være i stand til at skabe de forandringer, som du ønsker for dit liv

Gennem et individuelt forløb opnår du en vidensbank indenfor sundhed, det at være menneske og mentale værktøjer til bl.a. vaneændring og det at forstå sig selv og andre. Du vil etablere viden til at være i stand til at skabe et liv, hvor du vil trives i at være dig, hvilket vil smitte af på din energi, din udstråling, dit humor. Din sunde og nærende relation til dig selv sætter også standarten for dine relationer til andre, for når du bliver klogere på dig selv, og slutter fred med den du er, da bliver du helt automatisk klogere på andre og bøvler derfor ikke på samme måde i parforhold, i jobsammenhænge eller med familie og venner.

Kort sagt, så lærer jeg dig, at finde hjem i dig selv, op nå hjernero, madro og general ro med den du er, så du kan udfolde dine vinger og investere i den version af dig selv, som virkelig vil imponere dig selv.


Adresse

Kaltoftevej 7
7000 Fredericia
Se rutevejledning