Mental træning

Kom hjem i dig selv …

Dig som helhed..

Som din mentor har jeg mange kasketter og dermed stor viden indenfor sygepleje, sundhed, mentaltræning samt fysisk træning. Ligeledes har jeg stor viden indenfor personlighedstyper, opdragelse, anerkendende pædagogik, positiv reinforcement, mor-livet, skilsmisse, hjertesmerte, sorg, personlig deroute, styrende tanker med eksempelvis madregler og angst, lære af det svære, skabelsen af en ny tilværelse samt livet som selvstændig.

Jeg bliver dit spejl på vækst, og min viden bringes i spil alt efter, hvor du er i dit liv, og hvor du drømmer om at komme hen. Sammen afklarer vi vejen, og jeg hjælper dig til at være i stand til at skabe de forandringer, som du ønsker for dit liv.

Jeg tilbyder forskellige forløb til  Mentaltræning 

Individuel terapi

Stress forløb

Vaneændring

Parterapi

Søvnproblems forløb

Mental træning - "Udlev dit fulde potentiale"

Sundhedsrådgivning

Vedvarende vægttabs forløb

Gennem et individuelt forløb opnår du en vidensbank indenfor sundhed, det at være menneske og mentale værktøjer til bl.a. vaneændring og det at forstå sig selv og andre. Du vil etablere viden til at være i stand til at skabe et liv, hvor du vil trives i at være dig, hvilket vil smitte af på din energi, din udstråling, dit humor. Din sunde og nærende relation til dig selv sætter også standarten for dine relationer til andre, for når du bliver klogere på dig selv, og slutter fred med den du er, da bliver du helt automatisk klogere på andre og bøvler derfor ikke på samme måde i parforhold, i jobsammenhænge eller med familie og venner.

Kort sagt, så lærer jeg dig, at finde hjem i dig selv, op nå hjernero, madro og general ro med den du er, så du kan udfolde dine vinger og investere i den version af dig selv, som virkelig vil imponere dig selv.


Adresse

Kaltoftevej 7
7000 Fredericia
Se rutevejledning